Beschermd en begeleid wonen

Beschermd en begeleid wonen
Wij hebben 3 locaties waar je kunt wonen en waar 24 uur per dag begeleiding aanwezig is. We hebben 1 woonlocatie in Hoge Hexel en 2 woonlocaties in Almelo:

● locatie Hoge Hexel in Hoge Hexel

● locatie Wierdensestraat in Almelo

● locatie Canadahof in Almelo

We zullen nu over elke locatie kort iets vertellen:

Hoge Hexel in Hoge Hexel:

Hier kunnen 11 cliënten wonen. Je krijgt een mooie eigen kamer of in sommige gevallen een appartement. De kamers zijn ruim en je hebt er voldoende privacy. Wij vinden het belangrijk dat er rust en regelmaat is en dat jij je op je gemak voelt. De kosten voor gas, water, licht en internet zijn afhankelijk van je indicatie. Op vaste tijden gaan we eten en drinken en we koken samen met de groepsleiding het warme eten. Tijdens de nachten is er altijd een slaapdienst.

Woonlocatie Hoge Hexel zit aan de Piksenweg 15a, 7645 BC Hoge Hexel


Wierdensestraat in Almelo:

Hier woon je in een eigen kamer of appartement, met 24-uursbegeleiding. Er wonen 9 cliënten op deze locatie. Als je wilt kun je samen met de groepsleiding koken en eten. Tijdens de nachten is er altijd een slaapdienst.

De kosten voor gas, water, licht en internet zijn afhankelijk van je indicatie. Woonlocatie Wierdensestraat zit aan de Wierdensestraat 35, 7607 GE Almelo


Canadahof in Almelo:

Bij deze woonlocatie heb je je eigen appartement met eigen voordeur. Je betaalt je eigen huur en je gas/water/licht en internetaansluiting. Er is 24-uursbegeleiding en een slaapdienst. Deze woonlocatie is vaak de tussenfase tussen begeleid wonen en zelfstandig wonen.

De begeleiders van de Canadahof werken vanuit Canadahof 9, 7603 TD Almelo.

Ga voor informatie over wachttijden en aanmelding naar deze pagina.