Werken bij Stichting het Maathuis

Wat doet Stichting Het Maathuis
Wij werken op een aantal locaties in de regio Twente. We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die tijdelijk, voor een wat langere periode in hun leven of gedurende hun hele leven ondersteuning nodig hebben op één of meerdere levensgebieden.

Respect, verbondenheid en verantwoordelijkheid zijn kernwaarden in onze visie op zorg en begeleiding. Wij zijn een middelgrote, betrokken en toegankelijke organisatie. Jouw inbreng doet ertoe en jij bent belangrijk als collega! Persoonlijke ontwikkeling, professioneel handelen en jouw werkplezier staan bij ons voorop. Als je met plezier naar je werk gaat, dan ben je immers op je best!

Vacatures
We hebben regelmatig vacatures, die je vindt op Zorgselect en op Indeed.

Staat jouw vacature er niet bij, maar heb je wel interesse? Ben jij in het bezit van een zorggerelateerd MBO-, HBO- en/of relevant WO-diploma? Ben jij enthousiast, professioneel, en bezit je een gezonde dosis humor en durf?
Stuur dan jouw open sollicitatie met een duidelijke motivatie plus curriculum vitae per e-mail naar vacature@hetmaathuis.nl.

Stage bij Stichting Het Maathuis
Ben jij op zoek naar een stage waarin je van betekenis bent voor anderen en waar je veel leert in korte tijd? Doe je de opleiding MBO niveau 4 maatschappelijke zorg/specifieke doelgroep of de opleiding HBO Social Work? Of zoek je een stage als gedragswetenschapper (psychologie, (ortho)pedagogiek)?

Stuur dan jouw stage-aanvraag met een duidelijke motivatie plus curriculum vitae per e-mail naar stage@hetmaathuis.nl