Dagbesteding bij Stichting Het Maathuis


Wij bieden op dit moment dagbesteding aan op 2 locaties in Wierden. De kosten van dagbesteding worden vaak (grotendeels) vanuit een indicatie vergoed. Boven de 18 jaar wordt er een eigen bijdrage vanuit het CAK vastgesteld en gevraagd.

Locatie Bedrijvenstraat 2
Hier kun je mooie dingen maken onder begeleiding van onze werkbegeleiders. Denk aan werkzaamheden op het gebied van hout, metaal, creatieve bezigheden, bakken/koken, enzovoort. Ook doen wij hier productiewerk in opdracht voor verschillende bedrijven.

     
Als jij andere dingen leuk vindt om te doen, dan proberen we dat zo veel mogelijk te realiseren. We werken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 15.30 uur. We helpen je met ervaring opdoen met werken en om een goed dagritme te krijgen.

Binnenkort is hier een – digitale – rondleiding te bekijken van Bedrijvenstraat 2!

 

Locatie Kwekerij de Haar
Locatie Kwekerij de Haar ligt in het buitengebied van Wierden en is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 15.30 uur. Ben jij graag buiten? Dan zul je het daar erg fijn vinden. We verbouwen er kleinfruit, zoals bessen, bramen en frambozen en we kweken er rododendrons. Er zijn verschillende werkzaamheden mogelijk.


Wanneer je hier komt werken dan overleggen we samen met jou wat jij leuk vindt en wat je graag wilt leren. Uiteraard ben je bij onze vakbekwame werkbegeleiders in goede handen. Op Kwekerij de Haar gaan ontspanning en werkervaring opdoen goed samen.


Binnenkort is hier een – digitale – rondleiding te bekijken van Kwekerij de Haar!

Kwekerij de Haar zit aan de Kippershoekweg 4c, 7642 NE Wierden