Over ons

Wij zijn een middelgrote organisatie waarin verschillende teams werken met enthousiaste, gedreven, goed opgeleide mensen met passie voor de zorg. Onze gekwalificeerde medewerkers hebben met hun specifieke kennis en ervaring vanuit verschillende vakgebieden al vele cliënten kunnen begeleiden.

Bij ons heerst een veilige sfeer. We zijn laagdrempelig, collegiaal en we zetten in op de talenten van mensen. Zowel die van de medewerkers als die van de cliënten.
Onze medewerkers zijn HBO-/MBO-opgeleid, al dan niet aangevuld met een SKJ-registratie. Bij ons werken 3 gedragswetenschappers (WO-opgeleid) die in bezit zijn van de NVO- en SKJ-registratie.

Daarnaast hebben we samenwerkingsovereenkomsten met een AVG-arts, met apothekers, met twee psychiaters, met huisartsen en met een fysiotherapeut, allen BIG-geregistreerd. Ook werken we samen met PMT- en EMDR-therapeuten.

Binnen onze stichting hebben we ook een aantal leer-/stageplekken vanaf MBO-3 niveau. Kijk op de pagina ‘Werken bij’ voor de mogelijkheden.

Stichting Het Maathuis voldoet aan alle vereiste kwaliteitsnormen en is ISO-9001-gecertificeerd. Ook zijn diverse medewerkers SKJ-geregistreerd en is de organisatie ingeschreven bij SKJ.

Wil je meer weten over onze missie en visie, onze tarieven, en meer over privacy en duurzaamheid? klik dan op het betreffende woord.