Logo Loading

Waar zoek je naar

Werken bij Stichting het Maathuis

Bij Stichting Het Maathuis werken we dagelijks op aantal locaties in en rond Almelo. We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die tijdelijk, voor een wat langere periode in hun leven of gedurende hun hele leven ondersteuning nodig hebben op één of meerdere levensgebieden.

Respect, verbondenheid en verantwoordelijkheid zijn kernwaarden in onze visie op zorg en begeleiding. In totaal zijn we met zo’n 50 medewerkers. Stichting Het Maathuis is een “platte” organisatie. Jouw inbreng doet ertoe en jij bent belangrijk als collega! Persoonlijke ontwikkeling en werkplezier staat bij ons voorop. Als je met plezier naar je werk gaat, dan ben je immers op je best!

Vacatures
We hebben regelmatig vacatures, die je vindt op Zorgselect en op Indeed.

Staat jouw vacature er niet bij, maar heb je wel interesse? Ben jij in het bezit van een zorg-gerelateerd MBO-diploma of een HBO-diploma?
Ben je enthousiast, bezit je een gezonder dosis humor en durf? Stuur dan jouw open sollicitatie met een duidelijke motivatie plus curriculum vitae per e-mail naar mevrouw j.tukker@hetmaathuis.nl.

Stage bij Stichting Het Maathuis
Ben jij op zoek naar een zinvolle stage? Doe je de opleiding MBO niveau 4  maatschappelijke zorg/specifieke doelgroep of de opleiding HBO Social Work?

Stuur dan jouw stage-aanvraag met een duidelijke motivatie plus curriculum vitae per e-mail naar mevrouw Judith Roetenberg op j.roetenberg@hetmaathuis.nl

Wij ondersteunen bij: