Even voorstellen... Marko Durdzic

Ik ben Marko Durdzic, 24 jaar en woonachtigin het mooie Overdinkel. Hier woon ik samen met mijn vriendin, waarmee ik inmiddels al zo’n zes jaar samen ben. Mijn hobby’s zijn fitnessen, voetbal, koken, reizen en eigenlijk alle leuke dingen in het leven! Per 1 januari kom ik in dienst bij het Maathuis als ambulant begeleider.
Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd aan de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Tijdens deze periode heb ik stage gelopen bij Humanitas en Tactus. Eerst in de functie ambulant begeleider en later bij Tactus als casemanager. Sinds 2011 ben ik tevens werkzaam op de afdeling klantenservice bij KPN. Deze baan heb ik opgezegd, nadat duidelijk was geworden dat ik was aangenomen.
Ik merkte tijdens de sollicitatiegesprekken dat er binnen het Maathuis een huiselijke sfeer hangt. De mensen werken met passie en je merkt aan alles dat de cliënt op nummer één staat. Aangezien ik mij besef dat ik een beginnend hulpverlener ben en nog veel moet leren denk ik hier op de juiste plaats te zijn. Schroom niet om mij aan te spreken als je nog meer van me wilt weten. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!
Tot snel,
Marko Durdzic

Terug naar overzicht
Het Maathuis - Postbus 9 - 7640 AA Wierden - Tel: 06 - 5555 3986 - E-mail: info@hetmaathuis.nl